TONER AV TANKER

Om Toner av tanker

Tanker. Mine tanker! Helt ærlig og helt usensurert. Det er det du får her.

Jeg lover ikke at alt blir like interessant. Jeg lover ikke at jeg kommer til å blogge like hyppig hele tiden.

Jeg skal innrømme med en gang at dette ikke vil handle om klær, mote, kropp, slanking, trening osv. Temaene kommer sikkert til å bli berørt, men fra en annen vinkling. Denne bloggen vil stort sett handle om tanker! Mine tanker…. 

For jeg tenker mye! Jeg tenker på hva som har vært, hva som er, hva som kommer og hva som kunne vært. Jeg tenker og jeg føler. Jeg føler mye!

Jeg har valgt å være delvis anonym. Ikke fordi jeg ikke tør å stå for det jeg mener. Ikke fordi jeg har noe ønske om å gjemme meg bak en falsk fasade. Rett og slett for å beskytte de jeg er glad i. Så bær over med meg er du snill. Ønsker du å vite noe om meg utover det du får her, send meg gjerne en mail.

Ellers vil bloggen som sagt bare være tankene mine. Det kan være seg aktualiteter som opptar meg. Enkle skildringer av følelser. Eller rett og slett det jeg har på hjertet.

Jeg håper du vil like det du leser. Gi meg gjerne tilbakemeldinger, enten i kommentarfeltet her eller på toneravtanker@gmail.com
Følg meg også gjerne på twitter @Toneravtanker eller facebook Toner av tanker

Toneravtanker forbeholder seg alle rettigheter til innholdet på denne siden, og bloggens innhold må ikke benyttes i videre sammenheng uten at rettighetshaver krediteres.

Reklame
%d bloggere liker dette: