TONER AV TANKER

Gjemte øyeblikk

Du har igjen forlatt meg, etter å ha vært interessert i meg, glad i meg, bare for et lite øyeblikk. Kanskje du bare i et lite sekund savnet meg. Kanskje du bare i et lite sekund følte deg alene. Eller kanskje jeg bare var lett tilgjengelig i et kjedsomt øyeblikk.  

Uansett, for en liten stund var det meg du ville ha. I en liten stund var det sammentreff mellom ditt ønske om kroppskontakt og nytelse, og mitt behov for å føle meg ønsket. Da var jeg der for deg. Og du var der for meg. Da stod du ved min dørterskel, som du kun stiger over når jeg gir etter for deg. Når vi begge for en liten stund kan fylle hverandres behov.  

I den stunden smilte du mot meg med munnen som bare møter min i all hemmelighet.  I den stunden omfavnet dine armer meg, med hender som bare rører meg i små doser av gangen. I den stunden kunne jeg kjenne dine lepper mot min hud, med en varme som kun eksisterer i gjemte øyeblikk. 

I en liten, hemmelig time, så var jeg din og du min. Jeg vet alltid at det er alt jeg får. Men i det lille øyeblikket så er det meg du vil ha. Før du igjen forlater meg uten noen bevis for at du i det hele tatt var nær meg. Ingen bevis etter fingeravtrykkene dine langs min rygg. Ingen bevis etter din varme pust mot min hals.  

For når den hemmelige timen er over, så forsvinner du. Jeg blir som luft for deg, og du ser ikke min vei. Du bryr deg bare i de få stundene hvor jeg kan fylle ditt behov. Og jeg fortsetter å la deg gjøre det, fordi du fyller mitt behov for å være ønsket, være elsket. Du har blitt mitt dop, hvor jeg hele tiden higer etter neste lykkerus, neste lille injeksjon av falsk kjærlighet.  

Kanskje jeg en dag klarer å la være å tekste deg tilbake. Klarer å stå imot min lengsel etter å la mine lepper møte dine. Klarer å stå imot min lengsel etter dine forsiktige, brennende fingre som kjærtegner meg. Klarer å stå imot mitt savn etter at du er min og jeg er din for en liten, hemmelig stund. Klarer å stå imot fristelsen etter rusen du gir meg. 

Jeg gleder meg til den dagen jeg klarer å stå imot. Men jeg gruer meg også. For den dagen blekner jeg i dine øyne. Den dagen glemmer du meg, og jeg sitter igjen med minnene alene. Minner om de hemmelige timene vi nå deler når du husker at jeg eksisterer. Minner om nærhet og varme som betyr så mye for meg, men som betyr ingenting for deg. Minner om gjemte øyeblikk.  

Reklame

2 svar til “Gjemte øyeblikk”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: