TONER AV TANKER

Blog award – 2 av 3

Joda, jeg vet at dette liksom skulle være 2 av 2, men så har jeg jaggu fått enda en… Takk, takk til Vidarbloggen! Tre stykk «I love your blog» awards på en uke eller noe sånt. Jeg blir nesten litt rørt….

Denne utmerkelsen kan for mange sammenlignes med et kjedebrev. Du får en, og sender fem ut videre. Joda, jeg ser likheten. Likevel så gjør jeg dette, for det er jo gjennom andres anbefalinger man finner de beste bloggene! Jeg leser egentlig få blogger, så jeg er ikke den som søker meg gjennom wordpress, blogspot osv. osv. etter interessante blogger. Mitt leserrepertoar utvides når noen jeg allerede har på leselisten min anbefaler nye og ukjente.

Så dette må jeg gjøre:

  1. Takke og linke til bloggeren man har fått awarden fra.
  2. Gi utmerkelsen videre til fem blogger og gjøre dem oppmerksom på det.
  3. Kopiere post it lappen og sette den på bloggen.

Og igjen går mine fem anbefalinger til blogger jeg selv leser. De kan være veletablerte, nye, kjente, ukjente, humoristiske, alvorlige, dype osv. osv… Fellesnevner er at jeg av en eller annen grunn finner de interessante.

Tuppelina – en dyp, leseverdig blogg om å finne tilbake til seg selv

Magnhilds Antiblogg – ikke en rosablogg, men en gråblogg

Sparringsmamma – sannhetens ord om å være mor, lærer osv.

Amalie Antonsen – en fantastisk fotoblogg

Stjernetyven – lyrikk til ettertanke

Som jeg skrev er dette utmerkelse 2 av 3, så det kommer vel ytterligere fem anbefalninger etterhver da 😀

Øverst på siden min kan dere nå også finne link til blogger jeg leser. Listen er ny, så det er nok en del glemt der enda… Skal få oppdatert den jevnlig. Gi også tilbakemeldinger dersom du har forslag til blogger jeg bør lese, enten det er din egen eller en du leser selv. Skriv gjerne hvorfor du vil jeg skal lese den også.

********************

Følg gjerne Toner av tanker på Facebook


2 svar til “Blog award – 2 av 3”

  1. Hei!

    Her har jeg sovet i timen. Takk for anbefaling! Må jobbe litt med hvilke blogger jeg skal anbefale videre. Foredelen med en Award nr 2 (Fikk en av DiktUgla også) er at jeg kan anbefale noen av de jeg ikke fikk plass til i forrige gang.

    Tusen takk igjen!

Legg igjen en kommentar