TONER AV TANKER

Bli god i senga med nettavisene!

Avisene flyter over av hjelp til selvhjelp artikler. De skal hjelpe oss til å få penere kropp, sunnere kropp, mer perfekte kroppsdeler, bli sunnere mennesker, få vakkert hår og selvfølgelig bli bedre sexpartnere.

Fra Dagbladet

Fra klikk.no

Fra Klikk.no

I dag ser det ut til at det er sexlivet vårt ymse nettaviser vil hjelpe oss med… Så la oss dykke ned i disse tipsene og se hva vi finner!

Dagbladet begynner sin artikkel med å skrive at nøkkelen til et godt sexliv er god kommunikasjon. Hallo lissom!

Det strør rundt seg av undersøkelser, forfattere og andre eksperter som mener at man må kjenne partneren sin og vite hva partneren liker for å kunne ha god sex. Bingo! Det er jo en fordel at de to det er snakk om har noenlunde like preferanser. Det sier seg selv at sexen aldri blir god om den ene strekker seg langt ved å gi oralsex og den andre synes Fifty Shade’s Christian Grey er en pusekatt. Og man må jo kjenne disse preferansene. Dersom par ikke skjønner noe så grunnleggende, så er det noe alvorlig galt, og da må det nok mer til enn en artikkel i Dagbladet for å hjelpe.

Men i følge Dagbladet så blir man så lykkelig  så!

Bilde fra Dagbladet

Selvfølgelig så må man jo også ha god selvtillit for å ha et godt sexliv. Og her aner jeg oppfølgeren «Hvordan får bedre selvtillit» om kort tid.

Og videre så må selvfølgelig kvinnen bli mer aktiv i sengehalmen. Det nytter ikke å bare ligge der. Igjen sier jeg: Hallo lissom! De kvinnfolka som tror at menn liker å dunke løs på ei livløs dukke kan takke seg selv! Man kan jo lure på hvordan disse kvinnfolka hadde reagert om mannfolket trakk ned buksa, la seg på rygg med henda bak hodet og sa: «Kjør på kjerring!»

Så kommer artikkelens høydepunkt: «Husk forspill»

«- Forspill er uhyre viktig. Men forspill kan være så mangt, fra valg av middag til valg av undertøy. En skal ikke være for kjapt ute med penetrering. Kvinner som presser seg til å gjennomføre samleie for å tilfredsstille partneren, kan få muskelplager i underlivet, som kan føre til komplikasjoner, sier Winther.»

Jeg skal ikke påstå at jeg er noen ekspert, men kjære vene! Ikke overdriv er dere snille! Som kvinne må jeg innrømme at forspill er overvurdert. Det handler ikke om hva du spiser til middag. Det handler ikke om hvilket undertøy du har på deg. Det handler ikke om hvor raskt penetreringen skjer. Det handler ikke om forspill i det hele tatt. Det handler om tenning! Det sier seg selv at man må være tent! Og hvis dama trenger 4 timer med stimuli før du i det hele tatt får lov til å ta av henne bh’en så er det mer grunnleggende problemer enn mangel på forspill! Det må være en real turn off for mannfolket å måtte godsnakke og kjærtegne henne hele uka i påvente av fræddan for å få kvinnfolket litt våtere enn en tørr mosekvast.

Bilde fra Klikk.no

Klikk.no er ikke noe bedre der de prøver å hjelpe deg til å finne rett stilling for akkurat din penis.

«Er du en sopp, en asparges eller kanskje en aubergin med hengehode?

Å gi råd om hvilke sexstillinger som er best egnet for ulike penisstørrelser er litt vrient. «

Unnskyld at jeg spør, men hvilket mannfolk er det som ønsker å få sin hellige høyhet sammenlignet med en sopp eller en aubergin med hengehode? Og visuell som jeg er ender jeg opp med bilder i hodet av kantarellformede peniser…

«Finner man en stilling som fungerer kan det også være lurt å holde seg til den, så ikke man blir stresset og i verste fall mister ereksjonen, for da er det i gang»

Jeg blir sittende å riste på hodet av dette utspillet fra en av rådgiverne klikk.no har snakket med. Utspillet kommer i avsnittet om stillinger for menn som kanskje er litt dårlig utstyrt. For de hvor minsten har tatt sitt kallenavn litt for bokstavelig… Hold deg til en stilling så du ikke mister ereksjonen?!?!?! Kan jeg få være så personlig at jeg sier at jeg ikke ville ropt jippi om jeg hadde møtt på en slik partner. Og mitt visuelle sinn ser her for seg en godt voksen mann med en liten champignon (etter inspirasjon til utseende på penis over her) som hamrer løs på meg bakfra i ti lange og ti breie fordi klikk-eksperten har frarådet han å skifte stilling.

Så går de over til rådene for de velutstyrte mannfolka. Heldiggriser tenker vel en del av mine mannlige lesere nå… Men i følge klikk.no så er  ikke de så heldige likevel. Nei, det er visstnok mye mer problematisk å ha bra sex dersom man er stor enn liten. Ja, stor penis kan faktisk gi kvinner en vond og kvalmende følelse. Sorry at jeg sier det så rett ut, men hvis et kvinnfolk blir kvalm av penis så trengs det mer hjelp enn det klikk.no og alle deres eksperter kan tilby! Eventuelt så bør dette kvinnemennesket revurdere sin legning, alternativt vurdere sølibat.

Et av rådene til de store mannfolka er:

«Et tips er å holde hånden rundt skaftet nederst slik at man ikke kommer helt inn.»

For det første så får jeg meg til å lure på hvordan i helvete han skal klare å holde hånden der mens han støter ut og inn… For jeg må da anta at det er meningen at han skal bevege seg. Hvis ikke så sier jo eksperten rett ut at store menn kan drite i sex og heller gå hjem å ta seg en runk. Det høres veldig klønete ut å skulle holde hånden der. Og dessuten; skal han holde hånden rundt skaftet nederst blir jo halve moroa borte! Bokstavelig talt! Og hvordan i all verden skal han kunne ta på kvinnfolket som Dagbladet ønsker så kvinnfolket holder seg våt når den ene hånden gjør som klikk.no ønsker og holder rundt egen herlighet for å unngå at kvinnfolket blir kvalm?

Jeg skjønner godt at folk blir forvirret hvis de prøver å følge alle disse rådene fra nettavisene. Kvinnfolka skal være en pertentlig tøs. Dydig og uskyldig med samme kompetansenivå som en nigeriansk midnattspike. Mannfolka derimot må se opp for kvalme, knusktørre og tidskrevende kjerringer. Samtidig må de prøve å tilpasse utstyret til grønnsaksdisken til Kiwi og gro ut nok armer til å tilfredstille kvinnfolka både hist og her. Ikke rart det går dårlig med sexen her til lands…

Bilde fra Side 2

Jeg gir meg ende over av at avisene skal lære oss alt mulig. Det er i alle fall tydelig at de ikke kan sex, så kan de ikke bare holde seg til det de kan – nyheter!

Reklame

10 svar til “Bli god i senga med nettavisene!”

 1. Ahh, Tonemor!
  Jeg leste denne fantastiske teksten når jeg kom sent hjem i natt og begynte å taste noen ord gjennom WordPress for android på sengekanten, men så ble det litt kluss siden experiatastene er så små og jeg litt trøtt og da tenkte jeg at det er best å vente til i morgen.

  Ahh, Tonemor!
  Dette er en tekst etter min smak, har vurdert å taste om det samme men har en bekjent som har blitt sammen med en sånn dame som skriver om sånne ting og da ble det liksom litt for nært for meg på en måte. Jeg har spurt han om han noen gang har prestasjonsangst, men det vil han ikke svare på …
  – «Ikke i kveld kjære … er litt sliten».
  Jenta har sikkert nattbordskuffen full av gode alternativer (sponset) og over tusen «venner» på face.

  Ahh, Tonemor – min deilige pusekatt (øvrige lesere får ha meg unnskyldt for egentlig så kjenner jeg ikke Tonemor i det hele tatt bortsett fra at jeg digger bloggen hennes …) jeg skulle gjerne nevnt at jeg drømte om deg i natt etter å ha lest innlegget ditt, selv om solen for lengst hadde gått ned skulle du fått ridd meg inn i solnedgangen, alternativt kunne jeg sendt deg på en lang reise inn i drømmeland, kun avbrutt av tre eller fire serieorgasmer.

  Nei, Tonemor – dette skal ikke ta av så jeg velger en kort og konsis poengtering av et utsagn som jeg bruker ganske ofte, og det er dette med at det er litt trist at mennesker glemmer hva det vil si å være mennesker og er hele tiden avhengig av å «belæres» om det ene og det andre.

  Fortsatt god søndag, Tonemor.
  Håper det blir noe på deg 🙂

 2. Yes! DET var AKKURAT det jeg hadde tenkt å si, ja! Takk for at du fant ordene for meg 😀
  Til alle avisfolk som måtte lese innlegget over – ta et HINT! Vi vil ha nyheter! Dere vet – sånt som skjer ute i virkelighetens verden? Hendelser av betydning?

 3. Haha! Jeg skulle like å se en fra redaksjonen i Klikk prøve å ha sex med en fra Dagbladet.

  Nei, forresten, jeg ville nok ikke like å se det. Men jeg kan slå et slag for hverdagslig sexliv mellom vanlige mennesker. Det viste seg å være ganske langt fra både pornofilmene og tabloidenes holdnings- og opplysningskampanjer, mne det kan være veldig veldig fint når man gir opp stresset. Klumsete og fomlende sex = win!

  • Hahahah…. Det kunne vært et artig syn 😀

   Ja, den beste sexen er den sexen man finner ut av selv. Når man tar seg tid til den klumsete og fomlende letingen og nysgjerrigheten over hverandres kropper…

  • Ja, sånt gjør mer skade enn det gjør godt 😛

   Hva skjedde med å bli kjent med partneren og sammen finne ut hva som passer for akkurat de to?

   Ja, selvhjelp er som regel en sikker vinner 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: