TONER AV TANKER

Toner av tanker

Da var man igang med blogg – igjen!

Det er mange tanker som melder seg når man velger å opprette en blogg. Vil jeg blogge? Hva vil jeg blogge om? Hvorfor vil jeg blogge? Hvor mye vil jeg dele? Vil noen være interessert i det jeg deler?

Jeg skal innrømme med en gang at dette ikke vil handle om klær, mote, kropp, slanking, trening osv. Temaene kommer sikkert til å bli berørt, men fra en annen vinkling. Denne bloggen vil stort sett handle om tanker! Mine tanker….

Jeg kan ikke love at det alltid vil være like interessant. Jeg kan ikke love at jeg skal blogge like hyppig til enhver tid. Det eneste jeg kan love er at det vil være ærlig og usensurert.

Kom gjerne med innspill, ris, ros, kritikk og kommentarer. Eller kontakt meg på toneravtanker@gmail.com.

Hope you’ll enjoy!

Reklame

6 svar til “Toner av tanker”

 1. Hei,
  Nå har jeg lest igjennom hele bloggen din. Og jeg sitter her med tårer i øynene. En utrolig sterk historie, et vanskelig liv du har levd… Jeg vil bare takke deg for at du deler. Du bidrar til å minske skammen hos oss som har vokst opp i dysfunksjonelle familier.
  Jeg skal følge deg videre. Du skriver godt.

  Ønsker deg en fin dag. 🙂

  • Takk så mye!

   Det betyr så mye å få slike tilbakemeldinger.

   Jeg har valgt å dele fordi min historie ikke er unik. Jeg skammer meg ikke over den. Det er ikke jeg som har skapt den. Den ble skapt i det livet jeg var bundet av. Og den har formet meg. Og jeg trives godt med hvem jeg er i dag. Derfor ville jeg ikke vært min historie foruten. Uten den hadde jeg ikke vært den jeg er, eller der jeg er.

 2. Hvis jeg skal være litt negativ, kritisk, surpomp eller petimeter eller noe annet som kan defineres som noe av det samme, så savner jeg en sånn «OM MEG»-knott.

  Dette er en knallblogg med flotte tekster og jeg er rigget sammen sånn at jeg blir litt nysgjerrig på hvilket spennende menneske som står bak …
  Jeg forventer ikke «full utlevereing» eller noe, men kanskje det du selv skriver i det første innlegget ditt (10 mai) .

  Nå har jeg også klikket på følgeknotten din, og gleder meg til flere tanketoner.
  God helg!

  Mvh
  Morten Besshø

  • Takk for tilbakemeldingen 🙂

   Selvfølgelig har jeg en «om meg» knott, men vet ikke helt hvorfor den ikke er synlig på bloggen. Skal få hjelp til å fikse det. Er ikke helt stødig i wordpress. I mellomtiden så finner du det her

   Ha en strålende helg du også 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: